Uitleg over een boot huren

Een boot huren bij 't Diep? Dat kan!


Stap 1  Inloggen

 • Log in met je aangemaakte account in de blauwe box aan de linkerkant van de site.
 • Kies uit het menu links voor "Een boot huren".


Stap 2 Reserveren

Nu kom je in de daadwerkelijke registratiemodule en nu kun je kiezen voor verschillende type boten voor zaterdag of zondag.

 • Vul de gevraagde gegevens in
 • Lees de algemene voorwaarden, en bevestig dit met de checkbox
 • Klik op de knop "Reserveer".
 • Vervolgens ontvang je een bevestigings e-mail van je bootreservering.


Contract en betaling

Een contract is sinds 2015 niet langer nodig. In plaats daarvan ga je bij reservering akkoord met de algemene voorwaarden zoals vermeld bovenaan het inschrijfformulier (zie ook verder op deze pagina). Let op dat de huur pas definitief is na betaling. De betaling dient binnen 5 werkdagen na de reservering voldaan te zijn. Het huurbedrag staat in de reserveringsemail. 


Reservelijst

't Diep heeft een beperkt aantal C4-en, C2-en, een C3 en wherries te huur. Reserveringen die gemaakt worden nadat alle boten verhuurd zijn worden op een reservelijst geplaatst (per boottype). Dit wordt duidelijk aangegeven door de Status in de inschrijfmodule en de stoplichten. Het komt een enkele keer voor dat een gereserveerde boot geannuleerd wordt maar houdt er rekening mee dat een plek op de reservelijst naar alle waarschijnlijkheid betekent dat je geen boot kan huren.


Algemene voorwaarden

 1. De huurder zal binnen 5 werkdagen na reservering het huurbedrag overmaken op Banknummer NL46 INGB 0685 1650 94 - tnv ’t Diep, Steenwijk, ovv: het ‘Reserverings ID”. Indien de betaling niet tijdig ontvangen is dan kan de reservering geannuleerd worden en vervalt het recht op een boot.
 2. Annuleren kan kosteloos tot 31 maart, daarna zijn administratiekosten verschuldigd van € 10,-.
 3. De gebruikers van de boot zijn in bezit van de nodige roei- en stuurbevoegdheden.
 4. De huurder neemt zelf pikhaak, peddel en hoosblik mee.
 5. De boten en toebehoren worden in goede conditie verhuurd en zullen in dezelfde staat terugbezorgd moeten worden. Schade dient bij terugkomst direct te worden gemeld.
 6. De boten zijn verzekerd door RV ‘t Diep. Schade veroorzaakt door slijtage, achterstallig onderhoud e.d. is voor rekening van ’t Diep. Schade veroorzaakt door moedwillig en verwijtbaar gedrag (botsing, omslaan etc.) zal worden voorgelegd aan de verzekeringsmaatschappij waarbij de huurder verantwoordelijk blijft voor een eigen risico van maximaal € 150. Schade welke niet verzekerbaar is gebleken kan worden verhaald op de huurder.