HomeInformatie

Informatie over de Weerribben-Wiedenmarathon en Toertocht


Op deze pagina vind je alle informatie over de Weerribben-Wiedenmarathon en Toertocht (WWMT).

Mocht er nog zaken zijn die hieronder ontbreken laat het ons weten via het emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via de website: Contact formulieren.

Inschrijven

Het inschrijven voor de marathon of toertocht gaat uitsluitend via de website. Klik op onderstaande link voor een verdere uitleg.

Lees meer over het inschrijfproces

Boot huren

Roeivereniging 't Diep heeft heeft tijdens de marathon en de toertocht een beperkt aantal boten te huur. Klik op onderstaande link voor een verdere uitleg.

Lees meer over het huren van boten

Mutaties doorvoeren

Heb je je team ingeschreven maar je wilt graag nog wijzigingen aan ons doorgeven? Dat kan en gaat uitsluitend via de website. Klik op onderstaande link voor een verdere uitleg.

Lees meer over mutaties

Botenwagen aanmelden

Roeivereniging 't Diep beschikt over slechts één smalle toegangsweg en beperkte laad- en losruimte bij het botenhuis. Als je met een botenwagen naar 't Diep komt, meldt deze dan aan via deze website.

Meer over aanmelden en overnacht stallen van boten en botenwagens

Bepalingen en startprocedure van de marathon

De marathon kent een aantal bepalingen welke zijn opgesteld door de commissie "Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht" van 't Diep.

Tijdsschema's

De tijdsschema's voor de marathon en de toertocht.

Naar de tijdsschema's

Route informatie

U ontvangt voor uw vertrek een waterkaart en een routebeschrijving. Voor wie zich wil voorbereiden, zijn hieronder de routes in te zien in Google Maps en de routebeschrijvingen in tekst (uitgezette route + slecht weer variant voor beide dagen).

NB: op zaterdag wordt wegens te harde wind de "slechtweerroute" gevolgd.

Fietsroutes:

Overnachten

Roeivereniging ’t Diep werkt samen met enkele recreatie ondernemers om het toerroeien in het gebied te promoten. De accommodaties bevinden zich binnen een straal van maximaal 15 minuten reistijd van de roeivereniging. U vind alle informatie over deze accommodaties op de speciale website www.gastroeien.nl, bij Accommodaties.