HomeInformatie


Informatie over de Weerribben-Wieden  Marathon en Toertocht


Op deze pagina vind je alle informatie over de Weerribben-Wiedenmarathon en Toertocht (WWMT).

Mocht er nog zaken zijn die hieronder ontbreken laat het ons weten via het emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via de website: Contact formulieren.

Inschrijven

Het inschrijven voor de marathon en prestatietocht gaat vanaf 2019 via het inschrijfsysteem van de KNRB. Inschrijven voor de toertocht gaat uitsluitend via deze website. Klik op onderstaande link voor een verdere uitleg.

Boot huren

Roeivereniging 't Diep heeft tijdens het evenement een beperkt aantal boten te huur. Vanwege de enorme belangstelling doen wij de toewijzing anders dan de voorgaande jaren, reisafstand is het belangrijkste criterium. Een boot huren kan uitsluitend via deze website. Klik op onderstaande link voor een verdere uitleg.

Lees meer over het huren van boten

Mutaties doorvoeren

Heb je je team ingeschreven maar je wilt graag nog wijzigingen aan ons doorgeven? Dat kan en gaat uitsluitend via de website. Klik op onderstaande link voor een verdere uitleg.

Lees meer over mutaties

Botenwagen aanmelden

Roeivereniging 't Diep beschikt over slechts één smalle toegangsweg en beperkte laad- en losruimte bij het botenhuis. Als je met een botenwagen naar 't Diep komt, meldt deze dan aan via deze website.

Meer over aanmelden en overnacht stallen van boten en botenwagens

Bepalingen en startprocedure van de marathon

De marathon kent een aantal bepalingen welke zijn opgesteld door de commissie "Weerribben-Wieden Marathon en Toertocht" van RV 't Diep.

Tijdsschema's

De tijdsschema's en loting voor de marathon en de toertocht.


Veiligheidscoordinator

Het is van belang dat de coördinator en de boten elkaar kunnen bereiken in geval van calamiteiten. Zorg er voor dat het opgegeven nummer van de teamcaptain klopt en sla het nummer van de coördinator: 

06 - 53309096 (Marleen Volkers)

op in uw telefoon. De coördinator is ter plekke te herkennen aan de oranje hes.

Route informatie

U ontvangt voor uw vertrek een waterkaart en een routebeschrijving. Voor wie zich wil voorbereiden, zijn hieronder de routes in te zien in Google Maps en de routebeschrijvingen in tekst.

Overnachten

Roeivereniging ’t Diep werkt samen met enkele recreatie ondernemers om het toerroeien in het gebied te promoten. De accommodaties bevinden zich binnen een straal van maximaal 15 minuten reistijd van de roeivereniging. U vind alle informatie over deze accommodaties op de speciale website www.gastroeien.nl, bij Accommodaties.

Foto en video

Tijdens het evenement maken wij foto's en video's. De foto's publiceren wij op Flickr. Daarnaast gebruiken wij het beeldmateriaal voor communicatiedoeleinden, bijvoorbeeld op Twitter, onze website en de aankondigingsposter. Als u bezwaar heeft tegen publicatie van beeldmateriaal van u of uw ploeg, dan kunt u dit melden bij de registratie op de dag van het evenement.

 Route Marathon 2020

Weergeven op een grote kaart


Route Toertocht 2020

Weergeven op een grote kaart